2 Ağustos 2013 Cuma

Monstar 12. Bölüm Final İzle

Monstar 12. Final Bölümü İzle Bir harika dizininde sonuna geldik arkadaşlar keyifli seyirler dileriz hepinize bizi takip etmeye devam ediniz.Monstar Final Bölümü izlemenizi sağlıyoruz.

26 Temmuz 2013 Cuma

Monstar 11. Bölüm İzle

Monster + Star Monstar 11. Bölüm İzle Türkçe Altyazılı Monstar 11. Bölüm İzle 26 Temmuz 2013

Yeni Bölümü Türkçe Alt Yazılı Seyretmek İçin Tıklayın  Monstar 11. Bölüm İzle

25 Temmuz 2013 Perşembe

Monstar 12. Bölüm Fragmanı İzle

Monstar 12.Bölüm Fragmanı izle Monstar Yeni Bölüm Fragmanı 29 Temmuz 2013 Günü Yayınlacaktır psikolojik olarak yaralı ve müziğin gücü sayesinde kendilerini iyileştirmeye çalışan sıradan gençlerin hayatlarını anlatıyor.

http://www.asyafanatikleri.com/monstar-12-bolum-fragmani-izle.html

23 Temmuz 2013 Salı

Monstar 11.Bölüm Fragmanı İzle

Monstar Episode 11 Preview izle Monstar 11.Bölüm Fragmanı Monstar Yeni Bölüm Fragmanı ile değerli üyelerimize iyi seyirler türkçe altyazılı olarak en kısa sürede ekliyeceğiz.

Monstar 11.Bölüm Fragmanı

Monstar 10.Bölüm İzle

Monstar 10. Bölüm Monster + Star Dizisi YENİ bölümü Türkçe Altyazılı olarak sitemize eklenmiştir. iyi seyirler arkadaşlar


Monstar 10. Bölüm Tıkla İZLE

14 Temmuz 2013 Pazar

Monstar Dizi Oyuncuları Kimler

Monstar Dizisi genel olarak konusu ve dizi oyuncularını sizlere paylaşacağız mükemmel bir dizi olarak hayranlıkla izlenmektedir.
Monstar" psikolojik olarak yaralı ve müziğin gücü sayesinde kendilerini iyileştirmeye çalışan sıradan gençlerin hayatlarını anlatıyor.

Oyuncular
Yong Joon-Hyung (BEAST) - Yoon Sul-Chan
Ha Yeon-Soo - Min Se-Yi
Kang Ha-Neul - Jung Sun-Woo
Ahn Nae-Sang - Han Ji-Woong
Kim Min-Young - Sim Eun-Ha
Park Kyu-Sun - Cha Do-Nam
Kang Ui-Sik - Park Kyu-Dong
Da Hee - Kim Na-Na
Moon Yong-Suk - Ma Joon-Hee
Kim Yoo-Hyun - Ma Hyo-Rin
Yoon Jong-Hoon - Shin Jae-Rok

Monstar 2013 Tanıtım Fragmanı

Güney Kore Dizisi Monstar 2013 Tanıtımı

 MONSTAR (Monster + Star = Monstar)
Adı: Monstar (Monseuta / 몬스타 )
Yönetmen: Park Soo-Cheol (박수철)
Yayın Kanalı: jTBC Yayın Tarihi: 2012/03/31
Yayın Günleri: Cuma Saati: 24:00
Bölüm: 12
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2013
Ülke: Güney Kore
Dili: Korece
Oyuncular Ahn Yong-Joon / 안용준
Jae Kyeong / 재경
Ji Il-Woo / 지일주
Kwon Se-In / 권세인

 Konusu

  Ahn Yong-joon ilgili olduğu konulara gösterdiği muhteşem konsantrasyon ile anlaşılması güç biridir ama en önemli zamanda aptallığını gösterir. Junhyung’s Starring Drama ‘Monstar’ Releases Its First Teaser Junhyung’un Oynadığı ‘Monstar’ Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı Nisan ayında Mnet kablolu kanalında yeni dizi yayınlanmaya başlayacak ve Güney Kore’yi kasıp kavuran son dönem seçme çılgınlığını ve yıldız olma yolundaki arka plan hikayelerini konu alıyor. Aynı zamanda takip eden öğrencilerin hikayelerini ve kendi adını taşıyan okul müzik kulübü olan bir lise dizisidir. B2ST grubundan Junhyung alaycı ve kargaşalı kişiliğiyle, hayali erkek grubu ‘Men in Black’de vokal olarak yer alıyor. .... Psikolojik yaraları olan gençlerin kendilerini müziğin gücü ile iyileştirmeye çalışan sıradan öğrencilerin hayatlarını anlatıyor. Yoon Sul Chan (Yong Junhyung) ''Man in Black'' grubunun vokalisti.O aklında derin yaralar taşıyan ama duygularını ifade edemeyen biri.Çünkü onun asabi tavrı ve sıcak öfkesi sorunlara neden oluyor. Yönetim şirketi ona ideal bir öğrenci olarak kendini göstermesini emreder.Beklenmedik olaylarla karşı karşıya iken, o okuldaki bir müzik grubuna katılır. İzlerken sevgiyi, dostluğu ve hayalleri keşfedeceksiniz.